…ja jeg fortsætter lige påsken og dens erindrings-flugt
(den der med at lade som om at jeg er ok)

Tilda julelam i forårs-forklædning 😉
Lidt ærgerligt at billedet ikke viser stoffets struktur,
men det er en gammel dug, der blev slagtet og syet af 😉
Det er lidt svært at vende tilbage til virkeligheden
og jeg stritter imod,
men nu går den ikke længere.
Det er på tide at forholde sig til virkeligheden igen. Jeg har ikke været smertefri i påsken….langt fra…men jeg gav mig selv lov til at udnytte hvert et sekund på krea….av, av, av min arm, men hvilken lykke 🙂
Det er svært at få hverdagen til at hænge sammen, når jeg nu VIL og INSISTERER på et krealiv. Nogle gange må jeg vælge om jeg skal i bad eller sy lidt på symaskinen….gæt hvor tit jeg lugter af gammel sved? ;-D
Humøret havde helt klart godt af denne pause fra virkeligheden og jeg føler mig mentalt mere klar til at skulle igang med diverse klage-opråb til de forskellige instanser. Og klage vil jeg skisme! Også selvom det ikke ændrer noget, så VIL jeg altså høres! 
Jeg lover snart at skrive hvad det er, der sådan har sendt mig til tælling og hvorfor jeg har mistet tillid til systemet og retfærdigheden. Det er en historie fra det virkelige liv, hvor alt uheld og inkompetence er samlet i én sag……og om hvor naiv en tiltro jeg har til fagfolk. 
I dag skal der lige styr på hjemmet.

Powered by WPeMatico

Trackback

no comment untill now

Sorry, comments closed.