….som jeg samlede i god tid før påske,
blev limet på hvide æg
(både ægte og plast-æg)

jeg forsøgte at male dem, men foretrækker dem helt hvide
Influenzaen gjorde, at jeg ikke rigtig kom videre med påskepynt, men blot samlede de fleste af æggene i en glas-æske……..som manden min synes var en rigtig fin dekoration ;D 
Har du lyst til at lave sådanne æg til næste påske, skal du blot gemme æggeskallerne, når du har bagt. Jeg bruger øko-æg og nogle gange er de hvide. Æggeskallerne vasker jeg med sæbe, skyller med kogende vand og lader dem efterfølgende ligge 1 døgns tid i vandet. Grunden hertil, er at jeg så nemt kan pille den hinde af, der sidder inde i ægget. Når æggene er helt tørre, knuser jeg dem og gemmer i en krukke, indtil jeg har nok til at lime på mine hele æg (har puste nogle ud og nogle er købt i Panduro Hobby). 
Andre æg blev lagt lidt hist og pist og de resterende knust æggeskaller blev gemt i en glaskrukke (som også blev en del af påske-pynten ;D )
God 2. påskedag derude i Blogville

Powered by WPeMatico

Trackback

no comment untill now

Sorry, comments closed.