….med masser af ting, der kan laves af
KUN FIRKANTER
Helle Schjønning, der er forfatteren til den mest fantastiske, hyggeligste og inspirerende bog;  Magiske måneder, har nu også udgivet en strikkebog: Kun firkanter.
Som jeg skrevet før, så strikker jeg ikke….siger oftest, at jeg ikke kan, men i virkeligheden, så kan jeg godt strikke….har tilmed i tidernes morgen lært, at lave strikkeopskrifter i det små, MEN jeg strikker altså ikke mere 😉
…eller det vil sige, jeg kunne godt fristes til at begynde….hende den dygtige Stine Hoelgaard lokker jævnligt med smukke designs, men nu lokker Helle også 😉
Bogen Kun firkanter giver så mange variationer over temaet “firkanter”, så alle kan være med. Selv det første, måske kiksede, strikkeforsøg vil kunne blive til noget fint og brugbart. Genialt i forhold til at få en succes-oplevelse med strikning. Tør godt love, at når min arm atter er funktionsdygtig, så sidder jeg med strikkepindene OG min niece Vigga 🙂 Jeg kunne jo også kigge forbi den lokale ungdomsklub (10-18 årige), for med bogen under armen, er der jo mulighed for gode oplevelser med strikning.

er helt pjattet med denne ræv
øhhh ham der Russell Crove,
holder han ikke lidt specielt på strikkepindene?

bagsiden af bogen

Hvis man nu ikke vil forlade hækling til fordel for strik, vil jeg mene, at mange af projekterne også kan omsættes til hækling 🙂

Powered by WPeMatico

Trackback

no comment untill now

Sorry, comments closed.