…kan jeg se tilbage på 😉
BE WARNED: langt indlæg forude 😉
7 fantastiske drenge fik serveret brunch efter elevfest. 

Jeg må også lige tilføje, at jeg kørte ud for at hente de unge mennesker…..og jeg er virkelig bange for at køre i mørke….men det var det hele værd, for jeg blev mødt med glade smil og et “1-2-3-for-lenemor” 😉 😉 😉 
Og jeg kunne ikke lade være med at grine, da en af drengene, som jeg ikke har mødt før, kom ud i køkkenet og skade; ” du lenemor, tror du, at man kan få blå Gajol af min nye Ralph Lauren polo?” Behøver jeg sige, at jeg straks gik i gang med at redde drengens bluse? 😉
Lørdagen gik med at sørge for lidt lækkert til drengene…..de var bare såååå søde og høflige. Der blev sagt pænt farvel og tak og sønnen min gav mig et kæmpe-knus.
Søndagen kom og det var jo Mors Dag. Mellem os, så kan jeg godt indrømme, at det ikke er en dag, jeg er helt pjattet med. Den er lidt stressende, men jeg vil jo alligevel gerne give min mor en hilsen på denne dag og lade hende vide, at hun er en dejlig mor.
Selv har jeg ingen forventninger til dagen….det lyder måske lidt martyr-agtigt, men sådan skal det nu ikke forstås. Jeg er helt ok med et kram, så overraskelsen var stor, da sønnen min, gav mig et smukt skrevet kort og invitation til restaurant-besøg. 
En monster-træt dreng blev afleveret på efterskolen søndag aften og jeg glæder mig allerede til at se ham igen.
Og så slutter jeg lige dagens laaaaange indlæg med et par sjove oplevelser fra weekenden 😉
Da jeg kom hjem fra besøget hos min mor, blev jeg vildt glad for at se, at manden min, havde taget opvasken (vi plejer at hjælpe hinanden). Bordet var pænt ryddet, men da jeg åbner ind til skabet, mødte dette syn mig 😉
Risengrød stod på menuen til aftensmaden jeg må ha været meget træt, for efter at mælken var kommet i kog, skruede jeg blot ned for varmen og rørte videre i 20 minutter……grynene stod ganske fint ved siden af 😉 😉 😉
I dag forsøger jeg at få overblik over denne uges projekter og kan se, at det bliver en udfordring at nå dem alle. Må lave en prioriterings-liste.
Ha en god dag derude i Blogville

Powered by WPeMatico

Trackback

no comment untill now

Sorry, comments closed.