…og denne gang i de rette mål 😉

Original-mønsteret*, 
der er fundet på www.craftsy.com,
er angivet i inches
*man skal være medlem for at hente mønsteret
Underligt nok er de inches jeg regner mig frem til ikke de samme som på mit målebånd? Den første Ipad-holder jeg syede, blev syet efter en udregning på 1 inch = 2.54 cm. Disse udregninger kom ikke til at passe på resten af det mønster jeg fulgte, men jeg kan sagtens bruge holderen 🙂
MEN jeg kunne jo ikke lade være med at sammenholde de udregnede mål med de inches, der er på mit målebånd og da jeg kunne se en tydelig forskel, ja så måtte jeg jo lige sy endnu en holder….bare for at tjekke forskellen på de to 😉
På Instagram efterlyste jeg én, der ville modtage holderen ganske kvit og frit og den er nu på vej mod Ålborg 🙂
Jeg er såååå glad for min Ipad holder, for jeg er begyndt at se en masse dokumentar programmer på den….mens jeg hækler 😉
Rigtig god weekend

Powered by WPeMatico

Trackback

no comment untill now

Sorry, comments closed.