…der matcher et skønt terrasse-tæppe.
etuiet knappes omkring armlænet
 For et stykke tid siden sendte Gitte mig et stort stykke stof fra et fint dynebetræk, så jeg kunne sy mig mit eget terrasse-tæppe. MEN jeg syntes at Gitte, der jo er helt fantastisk med en hæklenål, skulle ha’ et matchende terrassse-hækle-etui, så jeg syede fluks sådan et til hende. Jeg har også fået syet mig et terrasse-tæppe af resterne (ja faktisk er der klippet til endnu et tæppe), men det I vente med at se på bloggen 😉

Gitte har taget etuiet i brug og du kan se billeder af det her.

Der er lovet dejligt vejr i weekenden og jeg satser på at komme ud på terrassen og tage mit eget terrassehækle-etui i brug 😉 …..feberen og hosten skal lige forsvinde igen….jep jeg er åbenbart ikke helt færdig med at være syg, for nu har feberen fat igen og jeg hoster blodigt slim op…..og jeg er rigtig godt gammeldags sur over at være syg!!!!!

Powered by WPeMatico

Trackback

no comment untill now

Sorry, comments closed.