…ja ja jeg ved godt at det ikke er mandag,
men det er jo den første hverdag i denne uge 😉

Ugen startes ud med sætningen; Think Happy Thoughts….selvfølgelig skrevet med HAMA perler ; D
Desværre kan jeg ikke bidrage med noget positivt i forhold til min skulder-skade. Smerterne er de samme ulidelige…..den der følelse, når musklerne syrer til ved løb, ja sådan føles det 24/7 i skulder-leddet.
I går var jeg ved at brøle af alt og alle….ja mord var såmænd også i tankerne, da jeg handlede ind og der var udsolgt af vandmeloner….sådan en mangel kan vel godt retfærdiggøre mord ikke ? ;D
I dag har jeg besluttet at en positiv indstilling nok vil hjælpe på min tålmodighed……og så hjælper det at jeg har en plan! En plan for hvordan jeg kan få hverdagen til at hænge sammen med smerterne. Håber planen lykkes 🙂

Powered by WPeMatico

Trackback

no comment untill now

Sorry, comments closed.