Sidsel Sangild lærte mig i sin tid en struktur, som hun kaldte grumsog som er blevet en af mine yndlingstrukturer i hækling.

I Middelfart mødte jeg en ung kvinde, der efterlyste en bestemt hæklestruktur. Jeg lovede at tjekke mine hæklebøger og fandt noget, der lignede…..efter et par forsøg endte jeg med denne struktur: 1 fm, 1 dbstm og ved næste omgang, skal maskerne ligge omvendt i forhold til hinanden: altså der hækles en dbstm i fm og en fm i dbstm. Giver det mening? Strukturen kan hækles i rækker eller omgange.

Midt i hækleforsøget så jeg en mulighed i strukturen; man kunne jo bruge strukturen til et æggevarmer-får 😉 Nå ja længere kom jeg ikke med den ide, for jeg opdagede en SMS fra sønnen om, at han skulle spille kamp i Balle og ja så kørte jeg selvfølgelig ud for at heppe. 🙂

Powered by WPeMatico

Trackback

no comment untill now

Sorry, comments closed.