Hold On, Pain Ends.
Disse bogstaver hænger over vinduet på krea-kontoret og jeg ser dem som noget af det første, når jeg træder ind af døren. De hænger der for at minde mig om, at jeg “blot” skal holde ud og skuldersmerterne vil forsvinde. De kroniske smerter forsvinder jo nok aldrig, men skuldersmerterne de gør! Basta…..har fuldstændig overhørt/ignoreret lægens ord om, at sådan en skade kan blive kronisk eller blusse op en gang imellem, men det sker ikke for mig. Basta!
Endnu er jeg ikke færdig med Hama perlerne, selvom jeg nu er begyndt, at sortere og opvikle bånd….det kan snildt klares med venstre hånd :-). Blog-indlæg og almindelig mail-skriveri er dog betydeligt sværere at klare med venstre hånd…..jeg bliver så utålmodig 😉

Powered by WPeMatico

Trackback

no comment untill now

Sorry, comments closed.