…og det er ikke med min gode vilje!

Dem, der følger mig på IG har læst hvorfor, men deler det også lige med blogland.
I går fik jeg nogle drøje hug (også lige klokke-rent i nakken) af en pige, der var i en voldsom hash rus. Hun havde brug for hjælp, men jeg kunne ikke nå at flytte mig, da hun begyndte at slå vildt omkring sig. Jeg så sol, måne og stjerner, da hun ramte mig hårdt i nakke . I dag føles det som om jeg har fået tæsk…..lægens kommentar var; “jamen det har du jo også”. Pigen havde brug for hjælp og det er lidt svært lige i skrivende stund, at føle for hende 😉 Jeg hader ineffektivitet og min højre arm føles “død” efter slaget. Endnu værre er det måske, at jeg bliver nødt til at politi anmelde pigen (der bor tæt på), for at forsikringen vil dække behandling……ja min ryg, nakke og bækken er slået skævt og kræver behandling. Heldigvis har jeg Lone (verdens bedste KranioSakral terapeut) og ved at jeg kommer på ret køl igen……om en uge eller to!

Powered by WPeMatico

Trackback

no comment untill now

Sorry, comments closed.