…er disse katteøjne,
der nu hænger over min dør på kreakontoret 😉

Jeg er ved at være Hama’et ud = ikke mere Hama perle energi 😉
(har dog lige lidt flere færdige projekter at vise på bloggen)

Arm/skulder-status: jeg er blevet meget bedre til at bruge venstre hånd ;D
Jeg har stadig mange smerter i højre arm/skulder og kan stadig ikke løfte den mere en 45 grader, MEN det føles alligevel som om det går fremad 🙂 Mit humør er blevet bedre i takt med at venstre hånd klarer sig bedre 😉 Er dog lidt bekymret over den svage arm, men tålmodighed er den bedste medicin….siger lægen. 
I går var min mor på besøg for at hjælpe mig med at afslutte et  hækle-projekt (montering) og bagefter var jeg en smule frustreret, da jeg havde en ubændig trang til at sidde fredag aften i sofaen med en god film OG et hækle-projekt i hænderne!
I dag vil jeg ikke afvise, at jeg måske vil give symaskinen et forsøg med venstre hånd….manden min kan jo lige klippe stoffet for mig ikke? ;D ;D ;D

Powered by WPeMatico

Trackback

no comment untill now

Sorry, comments closed.