…en påskelørdag 😉

Som jeg skrev i sidste indlæg, 
så kan Basse ikke lade de fine lyserøde æg i fred 
og det kunne han heller ikke, da de var helt almindeligt hvide ;-D
Sådan er min påskelørdag startet….med ballade fra ældstekatten og for en ordens skyld skal jeg lige fortælle, at kreabordet, er det eneste bord i huset, hvor kattene må være på. 
Her i påsken leger jeg en leg, der også kan give ballade. Jeg lader nemlig som om jeg er ok 😉 Bare lige påsken over, så vender jeg tilbage til virkeligheden. Trænger til ferie fra tungsind og smerter…ok smerterne er jeg ikke helt herre over, men humøret har jeg selv indflydelse på. Måske er det en farlig leg, der kan ende med det store sammenbrud med tårerne sprøjtende ud af øjnene, men jeg tager chancen.*
Og med en påskelørdag, der starter med en klar blå himmel, så kan det ikke gå helt galt vel?  
* og det er også ok, at holde en fridag fra de mange tanker om fremtiden, så jeg kan lade op til det næste livtag med min situation. Jeg lader op til at skulle søge om hjælp til en handicapbil……

Powered by WPeMatico

Trackback

no comment untill now

Sorry, comments closed.