Ja jeg har jo ført “truet”/lovet at vende tilbage til bloglivet, men de sidste 5 måneder har været hårde ved humøret og det har været svært (både fysisk og psykisk) at sætte sig ved computeren. Følelsen af ikke, at ha noget at byde ind med, har domineret tankerne. 
Skulder-skaden efter “overfaldet” er et rent smertehelvede og selvom jeg er blevet opereret, er smerterne bestemt ikke blevet mindre. På instagram har jeg af og til luftet min frustration og tristhed…..ej ok her i den sidste tid, har jeg brokket mig meget over tilværelsen…..sorry.
Nu forsøger jeg at finde ro, rutine og glæde i hverdagen og det hjælper at beslutte sig for små opgaver, der skal løses. At blogge er én af disse opgaver og jeg kan mærke, at jeg faktisk har savnet bloggen 🙂
Måske bliver det ikke til daglige indlæg….det er jo begrænset hvor meget man kan nå, når venstre skulder/arm/hånd er den eneste samarbejdspartner. 
Hama-perle-projekterne har reddet mig mere end en gang i denne periode, men snart kan jeg forhåbentligt også begynde på lidt håndsyet patchwork….og derfra arbejde mig frem til det savnede hækling 🙂
Bloggen har også fået nyt udseende, men det skifter altså igen, så snart min veninde er frisk igen til at ændre farverne på den oprindelige header 🙂 
Og dagens indlæg sluttes lige med lidt pral 😉 Jeg er blevet så ferm til at bruge venstre hånd, at det føles helt naturligt at bruge “musen” i den forkerte hånd 🙂 En lille sejr, der gør det nemmere, at sætte sig ved computeren……mangler blot at få mere fart på et-finger-systemet, så det ikke tager så lang tid at skrive på tastaturet 🙂

Powered by WPeMatico

Trackback

no comment untill now

Sorry, comments closed.