…det ville Nathja.
I går aftes havde jeg besøg af en super sød ung kvinde, som jeg havde inviteret til et privat hækle-kursus. 
Jeg mødte Nathja på messen i Middelfart og hun var meget målrettet i sit ønske om at lære at hækle. Hun fik tilbudet om et hækle-kursus hos mig….hun skulle blot kunne tåle rod og katte 😉 Flere har fået tilbudet, men Nathja er den første, der har taget mig på ordet 🙂 Og hvor var det bare en hyggelig aften, og Nathja gik glad hjem. Selv kunne jeg ikke sove….og det skyldtes ikke at jeg lige inden sengetid kværnede samtlige jordbær indenbords ;)…..nej jeg var bare fyldt af glæde over, at kunne hjælpe.

Krea-kontoret blev ryddet sådan nogenlunde pænt op. Der herskede total kaos inden og det er dokumenteret på IG 😉 
Håber ikke, at det er sidste gang, jeg får lov at dele ud af min passion for hækling 🙂 Såååå kan du tåle rod og katte og gerne vil lære at hækle eller få nogle tips, ja så er mit hjem åbent. 

Powered by WPeMatico

Trackback

no comment untill now

Sorry, comments closed.